Satsa på ett bra vätskekylaggregat

Är du på jakt efter att hitta vätskekylaggregat? Du som behöver ett vätskekylaggregat, du kan hitta det hos Forsberg & Tibell. De erbjuder så att du som kund kan få detta typ av aggregat, från Chiller Oy. Det som:

  • Standardutförande
  • Specialutförande
  • Enligt eget önskemål

Det som Chiller Oy är kända för, det är att tillverka produkter för både luftkonditionering och för värmepumpar.

För vem passar vätskekylaggregaten?

De vätskekylaggregat som Chiller Oy tillverkar, de består av moduler. De testas även i fabrik och det innan enheten monteras samman. Dessa plus andra produkter som kommer från Chiller Oy, de används främst i byggnader där det finns kontor, hotell, sjukhus, datahallar samt el- och telekommunikationsutrymmen.

Välj mellan olika kyl- och värmesystem

Hos Forsberg & Tibell finns det en mängd olika produkter och tjänster som har att göra med kyl- och värmesystem. Detta företag samarbetar med flera olika företag samt att de även kan ta ett totalansvar och installera den tekniska lösningen som behövs för just dig.

Bland deras tjänster finns bland annat energieffektivitet, komfortkyla, process-och industrikyla, värmepumpar, service och underhåll samt även vätskekylaggregat.

Forsberg & Tibell är experter på det mesta inom just luftkonditionering, vätskekylaggregat, värmepumpar, butikskyla och industrikyla.

Energismarta och skräddarsydda kylanläggningar

Hos Forsberg & Tibell går det även att få hjälp med energismarta och skräddarsydda kylanläggningar. De ser till så att de är kostnadseffektiva, ekonomiska samt att de även är miljöanpassade. De har både genomtänkta produkter samt att dessa sedan kan sammanfogas till totallösningar som uppfyller alla krav när det handlar om energi, miljö och teknisk livslängd.